вівторок, 8 травня 2012 р.

Масова реєстрація педагогів області

Вдала пілотна реєстрація вчителів початкових класів 2008 року атестації, яка відбулась на весняних канікулах, підтвердила можливість проведення масових заходів на базі місцевих опорно-консультаційних пунктів, адже під час реєстрації за тиждень було зареєстровано майже 1200 педагогів. Тепер необхідно зареєструвати всіх педагогічних працівників області, які навчаються або навчатимуться на курсах підвищення кваліфікації у ЛОІППО в майбутньому. Це дасть можливість педагогам, отримавши логін та пароль для входу в особисте середовище на порталі інституту визначати власну траєкторію навчання,  здійснювати запис на навчання, обирати форми та час навчання на курсах, відслідковувати процес зарахування виконаних робіт та прослуханих курсів тощо.
Хочу наголосити, що реєстрація буде проводитись для всіх без виключення педагогів незалежно від того за якою формою навчання (кредитно-модульною чи іншою) відбувається навчання.
Проведення реєстрації проходитиме у кілька етапів.
Отже, в період з 28 травня до 22 червня 2012 року відбудеться наймасовіша у цьому році реєстрація педагогічних працівників області. Для того, щоб охопити всіх педагогів і нікого не погубити вирішено запрошувати педагогів за роками атестації. В зазначений період реєструватимуться педагоги 2008, 2009 та 2011 років
Для зручності педагогів та інструкторів опорно-консультаційних пунктів реєстрація відбуватиметься у кілька сеансів щодня. Щільність сеансів та їх періодичність може бути різною  в залежності від кількості педагогів, які обслуговує той чи інший опорно-консультаційний пункт. Графік проведення сесій складається у районних(міських) методичних кабінетах  за погодженням з інструкторами, які проводитимуть реєстрацію та адміністрацією опорного навчального закладу. Докладні інструкції щодо організації груп та графіку проведення реєстрації розіслано в районні та міські районні відділи освіти та методичні кабінети у листі ЛОІППО № 311 від 25 квітня 2012 року.
Ви можете завантажити лист та ознайомитись із його змістом.

Звертаюсь до інструкторів опорно-консультаційних пунктів!
Ніхто крім вас не може реально оцінити пропускну спроможність класів, де буде відбуватись реєстрація. Будь ласка, поставтесь зі всією відповідальністю до формування груп та  графіку проведення реєстрації, долучайтесь до їх створення, працюйте спільно з методистами методичних кабінетів. Не забудьте, що опорно-консультаційний пункт повинен бути оснащений веб-камерою, колонками, мікрофоном та проектором, щоб забезпечити зв'язок між педагогами, які зберуться у вас та викладачами ЛОІППО.
Нагадую, що з 14 по 22 травня у ЛОІППО буде проведено навчання інструкторів МОКП. Поіменні списки інструкторів, запрошених на навчання надіслано у районні(міські) методичні кабінети.
Питання, зауваження щодо організації та проведення реєстрації ви можете писати в коментарях до цього посту, або телефонувати та писати на електронну скриньку.

3 коментарі:

  1. На разі запитань немає але думакю що будуть коли почнуть формувати групи.

    ВідповістиВидалити
  2. Справа у тому, що лист надійшов давно і списки груп та графік проведення треба створити протягом найближчого часу, а саме до 21 травня! В ідеалі надсилати дані відразу по мірі їх створення, а не чекати крайньої дати.
    Багато залежить саме від інструкторів. Якщо вас досі не залучили до створення цих документів - проявляйте ініціативу, адже саме вам працювати!

    ВідповістиВидалити
  3. Викладіть, будь-ласка, презентації по реєстрації (ті, що показувались на навчаннях інструкторів). Чи вони вже десь є?

    ВідповістиВидалити