четвер, 19 квітня 2012 р.

Особисте середовище слухача на порталі ЛОІППО. Вибір спецкурсів.


Продовжимо знайомство із можливостями особистого середовища, які отримує авторизований слухач ЛОІППО. Цього разу ми поговоримо про вибір. Вибір спецкурсів та термінів навчання.
Згідно навчального плану вибір спецкурсів передбачається на другому та третьому році навчання.
Другий рік  передбачає навчання на інварантних спецкурсах за фахом та спецкурс з освітньої політики. Тематику спецкурсів цього року слухач обрати не може, лише термін навчання.
Отже, все по прорядку. Допустимо, ви, вчитель географії та економіки, повинні обрати терміни навчання на інваріантному спецкурсі як вчитель географії.
Ваші дії:

  • авторизуйтесь на сайті (ввести логін та пароль);
  • відкрийте розділ "Навчання" (ліва боков панель);
  • відкрийте сторінку "Плани". Уважно прочитайте запропонований текст;
  • перейдіть до списку пропонованих спецкурсів за допомогою посилання та виберіть інваріантний спецкурс для вчителів географії;
  • перейшовши за посиланням ознайомтесь із описом спецкурсу та умовами навчання на ньому;
  • натиснувши "записатись на спецкурс" ви можете обрати оптимальні термін навчання із списку пропонованих дат;
  • клацнувши на обраній даті, заповніть невеличку форму для запису.

Третій рік начання передбачає більш широкий вибір: вам необхідно буде вибрати тему профільного спецкурсу та термін навчання, а також спецкурс соціогуманітарного модуля та дату навчання. Тут буде з чого вибирати, адже лише спецкурсів соціогуманітарного модуля на данний момент є 13, а з часом їх кількість збільшиться.  Отже, ваші дії будуть схожі з діями для другого року навчання. Різниця полягає лише в тому, що вибирати треба буде не лише терміни, а й сам спецкурс. Якщо ви хочете прослухати спецкурс конкретного викладача, ви можете відкрити його особисту сторінку ("Структура інституту" - кафедра(кабінет) - викладач) та обрати спецкурс саме з тих, які пропонує викладач.
Вибір, який ви здійснили, ви побачите у електронній заліковій книжці, а методист у зведеній таблиці. Також про ваш вибір миттєво буде відомо в ЛОІППО. Тепер ви знаєте наперед термін вашого навчання та його зміст, а викладачі інституту якісний склад груп.
Запис на навчання стає підставою для наказу на відрядження на курси підвищення кваліфікації в районних (міських) відділах освіти.
У наступному повідомленні зупинимось більш докладно на особливостях обліку навчання  першого року.
Бажаю вам легкого вибору та цікавих курсів!

Немає коментарів:

Дописати коментар