понеділок, 30 грудня 2013 р.

Завершується рік!

Шановні колеги!
Друзі, однодумці та палкі прихільники!
Вдумливі та уважні спостерігачі та прагматичні критики!
Завершується рік, завершується черговий етап життя, завершує свою роботу тимчасовий творчий колектив "Центр безперервного навчання".  Це чудова нагода сказати всім ДЯКУЮ.

Дякую тим, хто надихав та підтримував, разом вірив у необхідність змін та успіх спільної праці, був опорою та надійним тилом. Ми додавали сил один одному, з нестримною працездатністю та альтруїзмом, які притаманні справжнім романтикам, ми разом долали нові і нові перешкоди. Разом ми перемагали навіть тоді, коли у наш успіх не вірили.

Дякую вдумливим спостерігачам та прагматичним критикам. Ви не дозволяли розслабитись, тримали у тонусі та спонукали до нових справ. Завдяки Вашим пильним очам, зауваженням та коментарям, ми вдосконалювались і результати спільної праці були більш вагомими та вартими уваги.

Дякую методистам РМК (ММК) та завідувачам методкабінетами. За останні півтора року ми стали єдиною командою і саме спільними зусиллями створили єдину базу даних слухачів, персонізували замовлення на навчання, освоїли та активно використовували сучасні Інтернет технології. Забезпечили можливість навчання дистанційно і першим кроком до цього став комплексний залік, який тепер складають вдома. Ви допомагали нам у розробці технічного завдання щодо оновлення сайту інституту. Ваші ідеї, пропозиції, зауваження дозволили зробити його сучасним та інформативним і, головне, сайтом із великими можливостями. Впевнена, нові способи організації спільної роботи стануть Вам у пригоді.

Окремо хочу подякувати команді "ЦБН". Наш колектив створювався тимчасово для виконання завдань перехідного етапу. Він завершився! Ми виконали свою роботу. Дякую Вам за неї. Певна частина роботи видима вже зараз, частина стане відчутною та буде оцінена згодом. Не зважаючи на це, я щиро дякую вам за все! Я пишаюсь нашою спільною роботою.


Усім усім хочу побажати у наступному році великих звершень, яскравих емоцій, щирих почуттів, здоров'я, щастя та радості. Будьте завжди на коні!

1 коментар:

  1. Бажаю від серця, що можу бажати.
    Щоб лихо минуло, пішло в забуття,
    Щоб горя тобі не зазнати.
    Щоб завжди в обличчі світилась краса.
    Хороших друзів, веселих днів.
    Взаємних, щирих почуттів,
    Успіхів на кожному кроці -
    Тобі бажаю у Новому Році!

    ВідповістиВидалити