неділю, 25 серпня 2013 р.

Запис на курси підвищення кваліфікації у І семестрі 2013-2014 навчального року.

Непомітно і швидко промайнуло літо. Відшуміло дощами, зігріло сонечком, побалувала соковитими фруктами та ягодами, подарувало безліч цікавих вражень, зустрічей, знайомств.
Тепер час до роботи. Пора вчитися самим та вчити наших учнів.

З метою поетапного запровадження системи особистого запису слухачів на курси підвищення кваліфікації, у ЛОІППО організовано запис на навчання у І семестрі 2013-2014 навчального року.

Запис відкрито з 25 серпня до 6 вересня 2013 року для наступних категорій слухачів курсів підвищення кваліфікації:

  • для педагогів 2009 року атестації, які включені у кредитно-модульну систему, з об'єктивних причин не завершили навчання у визначений термін та потребують навчання за окремими модулями, будуть атестуватись у 2014 році;
  • для педагогів 2009 року атестації, які не включені у кредитно-модульну систему підвищення кваліфікації та атестуватимуться у 2014 році. Також до цієї категорії слухачів долучаються педагоги інших років атестації, які з тих чи інших причин не навчались на курсах підвищення кваліфікації, потребують свідоцтва та будуть атестуватись у 2014 році;
  • для педагогів 2010 року атестації, які з об'єктивних причин не розпочали навчання на курсах підвищення кваліфікації за кредитно-модульною системою у січні-червні 2012 року;
  • для педагогів 2011 року атестації, які не викликались на курси підвищення кваліфікації за кредитно-модульною системою у січні-липні 2013 року.

Запис на навчання здійснюється педагогом
особисто.


На сайті ЛОІППО створено сторінку для запису.
Переглянути сторінку на сайті ЛОІППО "Запис на навчання"
Перейти до запису на навчання.
Ознайомитись із Інструкцією.

Також для нас важливо дізнатись ставлення педагогів області щодо впроваджуваних змін у системі організації та обліку навчання на курсах підвищення кваліфікації, тому одночасно із написом на навчання розпочато анонімне анкетування.

Доступ до анкети буде відкрито впродовж вересня 2013 року. Заповнити її можна перейшовши за відповідним посиланням на сторінці запису на сайті інституту. Для зручності можна перейти до заповнення анкети просто зараз.

Немає коментарів:

Дописати коментар