вівторок, 28 серпня 2012 р.

Новий навчальний рік. Нова електронна залікова книжка

Вітаю усіх освітян області із початком навчального року!
У цьому пості  ми розповімо про деякі зміни у системі обліку навчання на курсах підвищення кваліфікації.
Перша новина.
У перші дні вересня звичний сайт Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти змінить свій вигляд. Його замінить портал, на якому буде зосереджено як загальнодоступна інформація так і авторизована частина, яка відкриває всім слухачам курсів підвищення кваліфікації доступ до особистого навчального середовища. Для цього достатньо ввести отриманий під час реєстрації логін та пароль у відповідні поля. Доступ до порталу буде за старою адресою www.loippo.lviv.ua  протягом 24 годин 7 днів на тиждень. Певний час старий сайт і новий портал будуть існувати паралельно. Жодна новина та архівний документ не буде втрачено. Скориставшись посиланням на Головній сторінці порталу ви зможете переглянути записи старого сайту та скачати потрібні вам документи.
Друга новина.
Як ви вже знаєте з попередніх постів  Про електронну  залікову книжку, Моя сторінка, запис та облік навчання на курсах підвищення кваліфікації тепер відбувається виключно з використанням електронної системи.  В червні цього року відбулась перша  електронна реєстрація та запис на курси підвищення кваліфікації, навчання на яких відбуватиметься у І семестрі 2012-2013 навчального року. Можливість здійснити свій вибір отримали понад 18 тис. педагогів області 2008-2011 років атестації. На варіативні та інваріантні професійні спецкурси записалось понад 9 тис. педагогів області. Також всі, хто потребував курсів з ІКТ, отримали також можливість записатись на них. Отже, старт новій системі дано, результати цього запису лягли в основу формування розкладу на новий навчальний рік.
Але ж є досить велика кількість педагогів області, які розпочали навчання на курсах ще при старій системі обліку і мають на руках паперові залікові книжки. Це педагоги 2008-2009 років атестації, а також деяка частина педагогів 2010 року атестації.
Як бути з інформацією про прослухані вже курси? Чи будуть вони відображатися у новій електронній заліковій книжці?
Протягом літа проводилась складна робота великою групою працівників інституту, програмістами та розробниками системи в Києві для того, щоб ви на початку вересня мали можливість побачити свої навчальні здобутки у електронній заліковій книжці.  Опрацьовано величезний масив даних щодо результатів навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації, які навчаються за кредитно-модульною системою і тепер ми маємо можливість відображати результати навчання за період з 2009 по 2012 роки. Перенесення даних та їх відображення у ваших залікових книжках буде відбуватися поступово протягом вересня. Щодня дані будуть поновлюватись і таким чином на початок жовтня вся база даних по навчанню буде відображатись у ваших електронних залікових книжках. Ви побачите спецкурси та модулі, які ви прослухали протягом 2009 - 2012 рр. та які були вам зараховані. Це стосується спецкурсів, які відбувались у ЛОІППО, або проводились на базі районів та міст обласного підпорядкування.
УВАГА! Тренінги з ІКТ, інші семінари та тренінги, які наказом ЛОІППО зараховувались до курсів підвищення кваліфікації зараз відображатись не будуть. Інформацію про них у електронних залікових книжках ви побачите до кінця календарного року. Але це зовсім не означає, що ці тренінги вам не зараховано, або інформація про них втрачена.
Також ми передбачили можливість повідомити нам про зауваження та помилки, якщо ви їх виявите у записах електронної залікової книжки, для цього створено спеціальну форму, яку ви побачите на своїй сторінці. Ви можете надіслати форму із своїми зауваженнями і ми намагатимемось максимально швидко проаналізувати ваш запит та внести відповідні корективи.

Бажаю вам яскравого свята знань, 
вдячних та допитливих учнів,
насиченого навчального року, повного цікавих та корисних відкриттів та емоцій!

Немає коментарів:

Дописати коментар